අවශ්යප ද්රලව්යි
හකුරු (සිහින්ව කපාගත්) ග්රෑම් 750
බිත්තර 10
මිටිකිරි කෝප්ප 2
කජු පියලි මේස හැඳි 2
සාදික්කා කුඩු තේ හැඳි 1
වතුර මිලිලීටර් 400
සාදන ක්රිමය
01. භාජනයක් ලිප තබා ජලය සහ හකුරු එකතු කර හොඳින් දිය කරගන්න.
02. ලිපෙන් බා එසැනින් කිරි කෝප්ප 2 එකතු කර නිවෙන්න තබන්න.
03. බිත්තර වෙනම භාජනයකට දමා හකුරු සමඟ නැවත කලවම් කරන්න.
04. මිශ්රරකර ගත් හකුරු මිශ්රමණය පෙරා සාදික්කා එකතුකර තැටියකට අතුරා ගන්න.
05. තරමක විශාල භාජනයකට වතුර 1/4 ක් පුරවා වටලප්පන් තැටිය එයට බහා හුමාලයේ තම්බාගන්න. (ඩබල් බොයිල් ආකාරයට)
No comments:
Post a Comment